Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehitler için 2 bin fidan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehitler için 2 bin fidan

Çevre Kuruluşları Derneği (ÇEKUD) Kırıkkale İl Danışmanlığı tarafından 15 Temmuz şehitleri için 2 bin fidan dikildi.

 

YEŞİLE İHTİYAÇ DUYULUR

Çullu köyü ormanlık arazide düzenlenen fidan dikim töreninde konuşan ÇEKUD Kırıkkale İl Danışmanı Atila Dulkadir, ÇEKUD olarak tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Doğa ile insan arasında bozulan dengeyi yeniden tesis etmek, yaşanabilir ve sürdürülebilir sağlıklı bir çevrenin oluşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Dulkadir, şöyle konuştu: “Dünyada her canlı havaya, suya ihtiyaç duyduğu gibi yeşile de ihtiyaç duymaktadır”

 

TOPRAKLA BULUŞTURULDU

“Bugün öğrenciler ve vatandaşlarımızla birlikte 15 Temmuz’da hepimiz için bedel olarak canlarını veren başta Ankara’daki özel harekat polislerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz anısına fidanları toprakla buluşturduk. Fidanlarımız şehitlerimiz için yeşerecek. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” Öğrenciler, diktikleri fidanlara şehit isimlerinin yazılı olduğu kartları astı. Fidan dikimine, ilk ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x