Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehitlerimiz bizim için önemli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Bayramı münasebetiyle Vali Ali Kolat ve il protokolü Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Şehit kabirlerine kırımızı karanfil bırakarak dualar edildi.

 

KARANFİL BIRAKILDI

Şehitlik ziyaretine Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı. İlk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitlerimiz için dua etti. Müftü Gerek’in duasından sonra Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat ile protokol heyeti, Şehit Kabristanlığını tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet etti ve şehitliklere kırmızı karanfil bıraktılar.

 

BAYRAMI KUTLADI

Vali Ali Kolat Şehit Kabristanlığı ziyaretinden sonra yaptığı kısa konuşmada; “Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum.” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu