GündemKırıkkaleManşet

Şehitlerimiz için mevlit okutuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Terör örgütüne yönelik vatanın bölünmez bütünlüğü için yapılan operasyonlarda şehit düşen asker ve polislerimiz, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği tarafından düzenlenen mevlitle dualar eşliğinde anıldı.
 
KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, terör örgütü mücadelesi kapsamında vatanı için canlarını vererek şehit düşen polis ve askerlerimiz için mevlit programı düzenledi. Yeni Mahalle Dumlupınar Camii’nde düzenlenen programda cami imamları Hanifi Güngör ve Necip Doğan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi.
 
PEYGAMBERİMİZE KOMŞULAR
Mevlit programının ardından açıklamalarda bulunan dernek yetkilileri;  “Bizler bu devletin bu milletin bağrından çıktık ve çok genç yaşlarda peygamber ocağına gittik. Silah arkadaşlarımızdan şehit olanlar oldu, içimizde gazilerimiz var. Bizler şehit olamadan evet olmadan demiyoruz olamadan emekli olduk. Olamadan diyoruz çünkü şahadetin Peygamber komşuluğu olduğunun bilincindeyiz.”
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu