GündemKırıkkaleManşet

Şehitlerimize Öğle Namazında Nur Camide tören yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Iğdır’da bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen mayının inflak etmesi sonucu ŞEHİT olan Polis Memurları Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan’ın naşı öğle namazında Nur Caminde yapılacak tören ile defnedilecek.
 
Konu ile ilgili Kırıkkale Valiliği yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde, “Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Bekir Ferhat KAYA (Kırşehir-Akçakent-Tepefakılı nüfusuna kayıtlı) ve Nebi GÜNDOĞAN (Kırıkkale-Balışeyh-Akçakavak nüfusuna kayıtlı), 08.09.2015 tarihinde Iğdır İli Dilucu Sınır Kapısı personelini taşıyan araca koruma görevi ifa ederken Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olmuşlardır.
 
Şehitlerimizin cenaze töreni, ailelerinin isteği üzerine, 09 Eylül 2015 Çarşamba günü İlimiz Merkez Nur Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Şehit Polis Memuru Bekir Ferhat KAYA Kırıkkale Şehitliği’ne, Şehit Polis Memuru Nebi GÜNDOĞAN İlimiz Balışeyh İlçesi Akçakavak Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecektir.
 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta değerli aileleri olmak üzere aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz” denildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu