Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Şehitliğe gül bıraktılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Polis Teşkilatının 170’inci yılı etkinliklere münasebeti ile geçtiğimiz gün İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve şube müdürleri Şehitliği ziyaret etti.
 
DUA ETTİLER
Şehitlik ziyaretine İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Rıfat Öcal, şehit aileleri, şube müdürleri ve çok sayıda Polis MYO öğrencisi katıldı. Yağmurlu havada yapılan ziyarette ilk olarak şehitlerin ruhları için Kuran-ı Kerim okundu. Emniyet Müdürü Onar ve beraberindekiler şehit mezarlarına kırmızı beyaz karanfil bırakarak dua ettiler. Şehit aileleri ile teker teker sohbet eden Onar, Türkiye Cumhuriyeti için canını seve seve vererek şehit düşen tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.
 
POLİS VATANDAŞ EL ELE
Polis teşkilatının 1701’inci yılını kutladıklarını belirten Onar, Polislerin vatandaş ile el ele olduğunu, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz çalıştığını ve yeri geldiğinde ise canını esirgemediğini söyledi. Şehitlik ziyaretine gelen Polis MYO öğrencileri şehit mezarlarına bıraktıkları karanfillerin ardından duygusal anlar yaşarken, şehitlerin bıraktığı mirasa gözleri gibi bakacaklarını belirttiler. Yağmur altında gerçekleşen şehitlik ziyaretinde şehit ailelerinin acılarının ise hala ilk günkü gibi taze olduğu gözlerden geçmedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu