Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sekman’a son görev

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale insanının ‘Bütün sevenler bizdendir’ sloganıyla gönüllerine taht kuran, Öz Fm radyosunun kurucusu gazeteci, Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman, son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

SON GÖREV YERİNDE TÖREN
1992 yılında kurulan Öz Fm radyosunda, ‘Bütün sevenler bizdendir’ sözüyle herkesin gönlüne hitap eden, gencinden yaşlısına herkesin sempatik tavırlarıyla tanıdığı, yüzünden gülücük eksik olmayan Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman hayatını kaybetti. 47 yaşında hayata gözlerini yuman Sekman, ani ölümüyle sevenlerini de hüzne boğdu. Kırıkkale Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde de görev yapan Sekman, Mehmet Saygılı’nın Belediye Başkanı olmasıyla birlikte üç yıldır da Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Çevresi tarafından sempatik ve kişiliğiyle sevilen Sekman için son görev yaptığı Kırıkkale Belediyesi’nde tören düzenlendi.

‘HAKKINI HELAL ET OĞLUM’
Sevenleri ve dostları bu acılı gününde Sekman ailesini yalnız bırakmazken, cenaze arabasının belediye önüne gelişi sırasında anne Gönül Sekman’ın feryadı ise yürekleri dağladı. Zabıta ekipleri tarafından cenaze arabasından indirilerek, belediye önüne getirilen naaşa sarılan anne Gönül Sekman, “Hakkım sana helal olsun, sende bana hakkını helal et. Cennet mekânın olsun Murat’ım. Bizi bırakıp nerelere gidiyorsun, sen kimseyi incitmez, kimsenin gönlünü kırmazdın. Peygamberimiz senin yanında olsun” şeklinde ağıtlar yaktı. Anne Gönül Sekman’ın yanına giderek elini öpen Saygılı, bir nebze olsun anne Sekman’ın acısını paylaştı. Merhum Sekman’ın eşi Sema, kızları Aslı, Nehir ve Duru güçlükle ayakta durmaya çalıştı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aslı, Nehir ve Duru’ya sarılarak, onları teskin ederken, gözyaşlarına hâkim olamadı.

DUALAR EŞLİĞİNDE UĞURLANDI
Belediye önünde düzenlenen törenin ardından Nur Camii’ne öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Sekman ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası merhum Sekman, Yenimahalle Aile Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. Bizlerde Elif Şirketler Grubu, Kent Gazetesi, Haber71.net ve ÖZ FM ailesi olarak merhum Sekman’a Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederiz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x