Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Sen ben yok biz olmaya geliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale siyaset dünyasının yakından tanıdığı Kırıkkale Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Jeoloji Mühendisi Satılmış Aksun Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Kalabalık bir grup eşliğinde Ak parti İl Binasına giderek dosyasını teslim eden Başkan Adayı Aksun burada yaptığı konuşmada “Sen ben yok biz olmaya geliyoruz” ifadesini kullandı.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde başkan adaylığı yarışı hız kazanırken, Kırıkkale Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Jeoloji Mühendisi Satılmış Aksun’da Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grup eşliğinde Ak Parti İl Bakanlığı binasına gelen Aksun, burada Ak Parti teşkilat yöneticileri tarafından karşılandı. Burada resmi başvurusunu gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Aksun, “Gerçekleştirmiş olduğumuz Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan A.Adaylığı açıklamamız ve resmi başvurumuzda şahsımı yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN

Kırıkkale’ye daha iyi hizmet edebilmek için gönüllü olduğunu söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Aksun “Şehrimizin fotoğrafını hayalinizdeki fotoğraf yapabilmek için ihtiyaç duyulan teknik el olmaya hazırım. Sokak sokak şehri tanıyan, doğduğundan beri bu memlekette yaşayan, her zaman Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetkarı olan bir kardeşiniz olarak yep yeni projeler ile heyecan katmak, sen ben değil biz olmak ve şehrimizin fotoğrafını değiştirmek için bu yola çıktık” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x