Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şen güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE KAMYONCULAR KOOPERATİFİ GENEL KURULU YAPILDI

 

Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifi Genel Kurulu, kooperatifte yapılan seçim ile yapıldı. Genel Kurulunda mevcut Başkan İsmail Şen, 210 delegenin 140 oyunu olarak tekrar başkanlığa seçildi.

 

140 OY ALDI

Kamyoncular Kooperatifinde gerçekleştirilen genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya ve kamyoncular kooperatifi üyeleri katıldı. 210 delegenin oy kullandığı seçimde, 140 oy Başkan İsmail Şen, 50 oy Ziya Demirkan alırken, 20 oy ise geçersiz sayıldı.

 

İHALELERE GİRİLECEK

Seçimin ardından Vural Alabalık’ta üyeler ile bir araya gelen Başkan Şen, Kamyoncular Kooperatifine faydalı olmak için çalışacaklarını söyleyerek, “Kooperatif olarak bütün ihalelere gireceğiz. Demir Çelik Fabrikası için yapılacak ihaleyi almak için hedeflerimiz var. Makine Kimya endüstri Kurumu’nun (MKE) işleri var. Bu işleri alarak kooperatifimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışacağız” dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan İsmail Şen

Başkan Yardımcısı Cahit Saylik

Muhasif Üye Umut Köksal

Üye Kerem Delice

Üye Kazım özçam

Üye Nuri Bal

Üye Nedim Gezer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x