Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Sen nasıl bir yaratıksın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan yaban güvercinleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldü.

ONLARCA GÜVERCİN ZEHİRLENDİ
Hüseyin Kahya Parkı’nda bulunan yaban güvercinleri dün kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldü.  Parkta bulunan onlarca güvercin telef olurken olay yerine Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, Veteriner hekimler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürlüğü ekipleri intikal etti.

BÖLGE ZEHİRLİ BUĞDAYLARDAN TEMİZLENDİ
Zehirli buğdaylardan öldüğü öğrenilen yaban güvercinleri Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tek tek toplandı. Daha sonra buğdayın atıldığı bölgede temizlik yapan ekipler, daha fazla kuşun zehirlenmesinin önüne geçtiler. Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürlüğü ekipleri ise numune aldılar.

CANİLER BU KUŞLARDAN NE İSTEDİNİZ
Veteriner hekimler ise can çekişen yaban hayvanlarının ağızlarına ilaç sıkarak kusturmaya çalıştılar. ‘İnsan olan bunu yapmaz’ diyen İlhan Erkoç, “Caniler bu kuşlardan ne istediniz. Size ne zarar verdi” diye seslenişte bulundu.  Sabah geldiğinde onlarca güvercinin yerde yattığını gören Hasan Öztürk ise; “O manzara karşısında adete şok oldum. Burada telef olan kuşlar kadar çatılarda da vardır. Bunu yapanlar bir an önce bulunmalıdır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x