Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Pekgöz Tahkim Avukatı Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin başarılı Avukatlarından ve Kırıkkalespor Kayyum Başkanı Abdullah Pekgöz TÜRAVAK’ın düzenlemiş olduğu İleri Eğitim Programını başarı ile geçerek Spor ve Tahkim Hukukçusu oldu.

SERTİFİKASINI ALDI
TÜRAVAK tarafından düzenlenen spor ve tahkim ileri eğitim programına katılan Avukat Abdullah Pekgöz sertifika programını başarı ile tamamlayarak spor ve tahkim hukukçusu unvanını kazandı. Abdullah Pekgöz TÜRAVAK’ın düzenlemiş olduğu eğitim programında başarılı bir ders programı geçirerek TÜRAVAK spor hukuku ve tahkim uzmanı olmaya hak kazandı. Spor hukuku ve tahkim uzmanı sertifikasını alan Abdullah Pekgöz gazetemize yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere ASKF Disiplik Kurulu Başkanı ve Kırıkkalespor Kayyum Başkanı olarak sporla ve spor hukukuyla içiçeyim. Şehrimizde ilk olarak TÜRAVAK’ın düzenlemiş olduğu programı katılarak Spor Hukuku ve Tahkim uzmanı olmaya hak kazandım. Bu vesile ile şehrimizinde bir spor hukukçusu oldu” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x