Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

“Sendikalarımız gayret gösteriyor”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve şube yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

“Anlayış daha iyiye gidiyor”

Kolat, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Akdoğan ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Sendikacılığın zor bir görev olduğunu ifade eden Kolat, şunları kaydetti: “Dengeleri, hakları, hukuku gözeteceksiniz. Bir taraftan da işlerin aksamaması için gerekli gayreti gözeteceksiniz ama son yıllarda bu anlayış daha da iyiye gidiyor.

“Biz her zaman buradayız”

Hem vatanımıza, milletimize en iyi hizmeti vermek, hem de çalışanların haklarını nasıl daha iyi gözetebiliriz yönünde sizler ve diğer sendikalarımız gayret gösteriyor. Bize düşen görev olduğunda biz her zaman buradayız. Vatandaşımıza ne kadar iyi hizmet verebilirsek, vatandaşımızın ne kadar çok duasını alabilirsek ne mutlu bize.” Akdoğan da çalışmaları hakkında Kolat’a bilgi verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu