Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SGK’dan tüm kurumlara eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale SGK İl Müdürlüğü, kamu kurumlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

EĞİTİME BÜYÜK İLGİ

Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü’nün yanı sıra tüm kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. İl Müdürü Karacaköylü, ihale makamlarının, ruhsat vermeye yetkili makamların, muhtarlıkların ve ilgili diğer kurum-kuruluşların ihale yoluyla yaptırdıkları her türlü işleri üstlenenleri ve bunların adreslerini, ruhsat niteliği taşıyan belgelerini ve vermeleri gereken diğer bilgi ve belgeleri Kuruma bildirimlerini doğru ve zamanında yapmaları konusunda bilgi verdi.

 

DOĞRU VE ZAMANINDA YAPIN

İl Müdürü Karacaköylü, Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde ruhsat vermeye yetkili makamların muhtarlıkların ve ilgili diğer kurum-kuruluşların ihale yoluyla yaptıkları her türlü işlerle ilgili bilgilendirme eğitimi düzenlendiğini söyledi. İlimizdeki kamu-kurum kuruluşlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda İl Müdürü Karacaköylü, ruhsat niteliği taşıyan belgelerini ve vermeleri gereken diğer bilgi ve belgeleri kuruma bildirmelerini doğru ve zamanında yapmaları konusunda bir sunum gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x