Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Silah OSB’ye Hint-Mısır Ortak Yatırımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Kırıkkale Silah İhtisas OSB cazip teşvikleri ve coğrafi avantajları ile yatırımcı çekmeye devam ediyor.

 

ROKET VE SİLAH PARÇASI ÜRETECEK

Son olarak Hindistan merkezli savunma sanayi firması Gayetri Group Yöneticileri Kırıkkale’ye gelerek Silah OSB’de incelemede bulundular. Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu BaşkanıAhmet Varlı ile görüşen firma yetkilileri, Hindistan-Mısır ortaklığında Kırıkkale merkezli bir firma kurmayı hedeflediklerini, roket ve silah parçası üretecek olan firma için MKE ve Şaşmaz Silah Firması ile görüşmeler yapılacağını belirttiler.

 

VARLI, TEŞVİK AVANTAJLARINI ANLATTI

Uluslararası bir firmanın Kırıkkale’ye yatırım planı yapmasının son derece önemli olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ise Silah İhtisas OSB’nin teşvik avantajlarını anlatarak TSO olarak yerli ve yabancı tüm yatırımcılara her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x