GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Silahlar Sussun Davullar Vursun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili’de yürütülen Silahlar Sussun Davullar Vursun Kampanyası devam ettiriliyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki bir düğüne giden Irgatoğlu ve Karasioğlu, düğün sahipleriyle görüştü.
 
DÜĞÜNLERE ZİYARET
Karakeçili Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve İlçe Emniyet Amiri İsa Kağan Karasioğlu, Karakeçili Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığınca düğünlerde havaya ateş edilmesini engellemek üzere yürütülen kampanya kapsamında ziyaretler yapıyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki bir düğüne giden Irgatoğlu ve Karasioğlu, düğün sahipleriyle görüştü.
 
7 Aydır Yürütülüyor
Karasioğlu, yaptığı açıklamada, masum insanlara zarar verme olasılığı yüksek olan düğünlerde havaya etmenin vahim örneklerinin kamuoyunda takip edildiğini söyledi. Bu olayların önüne geçmek amacıyla böyle bir çalışma yürüttükleri belirten Karasioğlu, muhtarlarla toplantılar yaptıklarına değinerek, “Hazırladığımız ilanlar ve yaptırdığımız pankartlarla yaklaşık 7 aydır yürüttüğümüz ve vatandaşımıza cezai müeyyide uygulamadan çözüm bulmaya çalıştığımız projemizin başarı sağlaması ve Karakeçili halkının bu işe sahip çıkarak düğünlerde havaya eteş etmeye ‘dur’ demesi bizleri memnun etti” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu