Manşet

Silahlı,Döner Bıçaklı Kavga Bir Ölü

Kırıkkale’de akrabalar arasında çıkan silahlı, baltalı, keserli ve döner bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İki akraba arasında kavga; 1 Ölü, 3 Yaralı
Gündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi’nde silahlı kavgada, tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.
Gündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi üzerindeki tek katlı bir evde meydana gelen olayda . kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.
Alınan Bilgililere göre; akraba olan B.Akan ile A.Akan arasındaki husumet nedeniyle evin bahçesinde tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle balta, keser ve döner bıçağının kullanıldığı kavgada, G.Akan, Z.Akan ve O. Akan yaralandı. B.Akan ise akrabası A.Akan’ı tabanca ile vurarak ağır yaraladı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri A. Akan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise ambulanslar ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. A. Akan’ın cesedi ise cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi 1 kişi gözaltında
Olayın ardından başlatılan soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan B.Akan emniyete götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri ise kavgada kullanılan silah, balta, keser ve döner bıçağını muhafaza altına aldı.
Olaya ilgili soruşturma başlatıldı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x