Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimdi Destek Zamanı

3. Lig 2. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalespor, sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

3. Lig 2. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalespor, sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor.

KRİTİK MAÇ
3. Lig 2. Gurupta mücadele eden ve bütün ekonomik olumsuzluklara rağmen ligde orta sıraları zorlayan temsilcimiz Kırıkkalespor sezonun en kritik maçlarından bürüne çıkıyor. Ligde 22 puanla 11. Sırada bulunan temsilcimiz, 14 puanla düşme potasının en üstünde 14. Sırada yer alan Velimeşespor’u konuk ediyor. Pazar günü oynanacak mücadelede alınacak galibiyet Şimşekleri düşme hattından 11 puan uzaklaştıracak ve ligin geri kalanı için büyük bir avantaja sebep olacak.

3 PUANA İHTİYACIMIZ VAR

Son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan temsilcimiz son 3 maçında galibiyet göremedi. Bu süreçte lig lideri Kestel ve ligin güçlü ekiplerinden Eynesil’e mağlup olan şimşekler iç sahada doğrudan rakibimiz olan Bulvarspor’la berabere kaldı. Galibiyet alarak puanını 25’e çıkartmak isteyen ve düşme potasından iyice uzaklaşmak isteyen şimşekler ligin geri kalanını orta sıralarda, play potasının ensesinde geçirmek istiyor.

RAKİBİMİZ ZORDA

Son galibiyetini 7 hafta önce alan Velimeşespor bu süreçte üç beraberlikle yalnızca 3 puan toplayabildi. Düşme potasında yer alan rakibimiz temsilcimizi mağlup ederek potadan çıkmak isterken, mağlup olması halinde ligin dibine demir atmış olacak. Yıllarca süren hasretin ardından profesyonel lige yükselen ve 3. Ligde 2020’den bu yana orta sıralarda mücadele eden ekibimiz, transfer için borç batağına girmeden ligde kalıcı olmaya çalışıyor. Sponsor destekleri bir bir kesilen ve buna karşın borca girmeyen şimşeklerde ana hedef ligi orta sıralarda bitirmek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x