Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Sinan Ateş İsmini Keskin’de Yaşatalım

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in isminin Keskin ilçesinde bir park, sokak ve caddede yaşatılması için iki belediye meclis üyesi tarafından belediye başkanlığına önerge verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş’in isminin Keskin ilçesinde bir park, sokak ve caddede yaşatılması için iki belediye meclis üyesi tarafından belediye başkanlığına önerge verildi.

Keskin Belediye  meclis üyesi Aydın Kayalak ve meclis üyesi Cahit Göker tarafından verilen dilekçe de şu ifadelere yer verildi.

“Keskin Belediye Başkanlığına 30 Aralık 2022 tarihinde menfur bir saldırı sonucu şehit edilen eski Ülkü Ocakları Başkanı merhum da Doçent Doktor Sinan Ateş’in isminin Keskin  ilçemizde  yaşatılması adına uygun görülecek park, cadde, sokak, gibi ortak kullanım alanı olan bir yere verilmesi hususunda   İyi Partili meclis  üyeleri olarak yazıldığı önerge  vermiş bulunmaktayız. Meclisimizin onayına arz ederiz “şeklinde talep yazılı olarak belediye başkanlığına teslim edildi. Belediye meclisinin bu konuda ne karar vereceği merak ediliyor.

Sinan Ateş İsmini Keskin’de Yaşatalım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Otomatik taslak – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x