Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler Gümüşhane Deplasmanında

3.Lig 3. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Pazar günü deplasmanda Gümüşhane Spor ile karşı karşıya gelecek. 6. Sırada bulunan Şimşekler ilk 5´e girip Play Oflara kalmak için Karadeniz´de 3 puanı kovalayacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

3.Lig 3. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Pazar günü deplasmanda Gümüşhane Spor ile karşı karşıya gelecek. 6. Sırada bulunan Şimşekler ilk 5´e girip Play Oflara kalmak için Karadeniz´de 3 puanı kovalayacak.

PLAY OF AŞKINA

Sezona iyi başlayamayan ancak aldığı seri galibiyetlerle ligin ilk yarısını 2. Sırada bitiren Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Karadeniz temsilcisi Gümüşhane Spor´a konuk oluyor. Pazar günü Gümüşhane´de oynanacak maça hazırlanan Şimşekler Play Of şansı elde etmek için 3 puan parolasıyla maça hazırlanıyor. Son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan temsilcimiz, Gümüşhane deplasmanından 3 puan kopartarak yeni bir seri yakalamak istiyor. Ligde 43 puanla 6. Sırada bulunan Şimşekler, 44 puanla 5. Sırada yer alan Of Sporu geçip Play Of için önemli bir fırsat yakalamak istiyor. Fikstürde zorlu maçları geride bırakan Kırıkkalespor, yeni bir galibiyet serisi yakalayarak ilk devreyi 2. Sırada bitirdiğimiz gibi ligi ilk 5´te bitirip, 2. Lig için Play Oflara bilet almak istiyor.

RAKİP FORMSUZ

Play Of şansını devam ettirmek isteyen temsilcimizin konuk olduğu Gümüşhane Spor 29 puanla ligde 14. Sırada yer alıyor. Düşme potasına girmek istemeyen rakibimiz, son 5 maçta hiç galibiyet alamazken 2 maçta berabere kalıp 3 maçı kaybetti. Formsuz olmasına karşın düşme potasıyla arasında çok az puan farkı bulunan rakibimiz içerde temsilcimizi yenip rahatlamak isterken, kora kor bir mücadele Şimşekleri bekliyor. Ligin ilk devresinde içeride 1-0 yendiğimiz Gümüşhane maçı ligdeki durumumuz için hayati önem taşırken, 3 puan almamız halinde ligde önemli bir avantaj elde edeceğiz.

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLU SPORUN KALAN MAÇLARI

20.03.Paz Gümüşhane 14 00 K. Büyük Anadolu    
27.03.Paz K. Büyük Anadolu 14 00 Ceyhanspor    
03.04.Paz B. Tepecikspor 14 00 K. Büyük Anadolu    
10.04.Paz K. Büyük Anadolu 15 00 Karaköprü Bld.    
16.04.Cts Çankaya FK 15 00 K. Büyük Anadolu    
24.04.Paz K. Büyük Anadolu 15 00 Modafen FK    
01.05.Paz Ağrı 1970 SK 15 00 K. Büyük Anadolu    
07.05.Cts K. Büyük Anadolu 15 00 Karşıyaka    

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x