Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler Karabük Engelini 2-0 Geçti

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Rakibi karşısında baskılı futbol sergileyen şimşekler, 2-0’lık skorla hanesine üç puanı yazdıran taraf oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Rakibi karşısında baskılı futbol sergileyen şimşekler, 2-0’lık skorla hanesine üç puanı yazdıran taraf oldu.

ŞİMŞEKLERDE YÜZLER GÜLÜYOR

Sezonun 8’inci hafta maçına çıkan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sıralamanın en sonunda alan Kardemir Karabükspor’u konuk etti, Rakibi karşısında baskılı bir futbol oyunu sergileyen şimşekler,  16’ncı dakikada Yunus Emre Çabuker ve 45’inci dakikada Ali Kemal Özkan’ın golleriyle 2-0 galibiyet elde etti. Şimşekler bu galibiyetle birlikte puanını 13’e yükselten taraf oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x