Spor

Şimşekler, Ligin İlk Yarısını Liderlikle Tamamladı

Devrenin son maçında temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ankara temsilcisi 1921 Polatlı Belediye Spor ile karşı karşıya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devrenin son maçında temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ankara temsilcisi 1921 Polatlı Belediye Spor ile karşı karşıya geldi.

Baştan sona ev sahibine karşı üstün bir oyun sergileyen kırmızı şimşekler ilk devre 1 ikinci devre 2 gol bularak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Karşılaşmanın ilk golünü 5.dakikada kartal kaydetti. İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye yine hızlı başlayan temsilcimiz 60. Dakikada Nizamettin ile durumu 2-0 a getirdi. İkinci golün hemen ardından kontra atakla ev sahibi takım farkı 1’e düşürdü. 2-1 Bu golden sonra bir kaç atakla ev sahibi takım beraberlik için uğraş verdi. Dakikalar ilerledikçe şimşekler farkı açmak için uğraş verdiği dakikalarda luka perdeyi kapattı. 3-1 karşılaşma bu skorla sona erdi.

Maç sonunda maçı değerlendiren teknik direktör Harun Aydoslu deplasmandaki bu galibiyet bizlere moral verdi. Aydoslu konuşmasında ”Futbolcularımı teknik ekibi yürekten kutluyorum. Önemli bir galibiyet elde ederken ilk devreyi üç puanla kapattık. Yine bugün bu soğukta bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarı grafiğimiz ikinci devrede devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x