Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şirketlerde Aile Anayasası Eğitimi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Şirketlerde Aile Anayasası konulu bir seminer düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Şirketlerde Aile Anayasası konulu bir seminer düzenlendi.

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik düzenlediği geliştirme ve eğitim faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde Şirketlerde Aile Anayasası konulu bir eğitim semineri düzenlendi. Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın tarafından TSO toplantı salonunda verilen seminerde şirketlerde Aile Anayasası’nın gerekliliği konusunda bilgiler verildi.

KONULARI ANLATILDI

Aile anayasasının, aile üyeleri tarafından hazırlanan ve işletmeye ilişkin konuları barındıran bir sözleşme olduğunu ifade eden Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın, aile anayasasının önemine de değindi. Seminerde ayrıca aile anayasası içinde yer alabilecek hususlar, aile anayasası bulunan büyük şirketlerden örnekler, aile anayasasında olması gereken belli başlı maddeler, Aile Anayasasının Türk Hukukundaki Yeri ve bağlayıcılığı konuları anlatıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x