Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Skandal kutlama!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HABER-FOTO; FATİH GENÇER

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programına ilgi gösterilmedi,  gösteri için sahneye çıkan engelli sporcular ise kucaklarda taşındı. 

 

İLGİ GÖSTERİLMEDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlendi. Kutlamalara Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra protokol tam kadro katıldı. Ancak halk ve engelli vatandaşlar programa ilgi göstermedi. Kutlamalar sırasında salonda protokol hariç 6’sı çocuk, 12’si engelli olmak üzere 62 kişi yer aldı.

KUCAKLARDA TAŞINDILARSkandal kutlama! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Birçok resmi programa ev sahipliği yapan Kültür Merkezi Salonu’na ana giriş kapısından giriş yapamayan az sayıda engelli, binanın yan tarafında yer alan rampadan giriş yaptı. Ancak engellilerin sahneye çıkabilmesi için önlem alınmaması büyük bir skandalın yaşanmasına neden oldu. Engelli haltercilerden Enes Saygılı (22) sahneye kulis girişinden, Antrenör Cemal Boyacı’nın kucağında çıktı.

 

YİNE KOKU!

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bu durumu düşünememiş olması ve önlem almaması engelli vatandaşların da tepki göstermesine neden oldu. Öte yandan kutlamalar sırasında salona yine kanalizasyon kokusu yayıldı.  Skandal kutlama! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu