Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

SMMMO’dan yardımda bizde varız dedi

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından yardım kampanyası başattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından yardım kampanyası başattı.

ÜYELER ARASINDA KAMPANYA BAŞLATTI

SMMMO’dan yardımda bizde varız dedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SMMMO’dan yardımda bizde varız dedi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı, yaptığı açıklamasında “Yaşanan deprem felaketi milletimizi derinden üzmüş ülkemizde 7 günlük yas ilan edilmiştir. Kırıkkale Valiliğimiz ve Kırıkkale Belediyemizle istişarelerimiz de Deprem olan bölgelerde acilen ihtiyaçlar hasıl olmuştur. Biz Kırıkkale SMMM Odası olarak Deprem bölgesinde olan meslektaşlarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız tüm vatandaşlarımıza gönderilmek üzere kayıt altına alınarak üyelerimiz arasında yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bugün saat 10,00 dan itibaren odamız binasına  Battaniye, Yorgan, Yastık, Bebek Maması, Hijyenik ped, Hırka, Bere, Eldiven, Giyim Eşyası, Elektrikli ısıtıcı, Çorap vb gibi malzemeler saat: 17,00 a kadar toplanılacaktır. Malzemelerin kullanılmamış olması önemle rica olunur. Nakit para toplanmayacaktır. Sadece Malzeme toplanacaktır. Lütfen duyarlı olalım. Üst birliğimiz TURMOB tarafından Bugün 2.400 adet battaniye Kızılay’a teslim edilmiştir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x