Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Sofuoğlu’nun Yönetimi Belli Oldu

Kısa bir süre önce Halil Özarslan’ın yerine AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Tuğrul Resul Sofuoğlu yönetim kurulu listesini ve görevlendirmesini yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kısa bir süre önce Halil Özarslan’ın yerine AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Tuğrul Resul Sofuoğlu yönetim kurulu listesini ve görevlendirmesini yaptı.

KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE AÇIK

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Sofuoğlu, yönetim listesini oluşturdu. Dün yapılan toplantıda icra kurulunu da belirleyen Sofuoğlu “Ben AK Partiliyim” diyen bütün büyüklerim, küçüklerim, 20 yıldır bu dava çatısı altında hizmet etmiş siyasilerimiz; kapımız ve gönlümüz sonuna kadar sizlere açıktır. Haydi! 2002’de olduğu gibi. Bu davanın, her bir ferdine ihtiyacı var. Gün birlik günüdür.  Gün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, liderimize sahip çıkma günüdür. Vakit durma, düşünme vakti değildir. Ülkemiz üzerinde kirli emeller güden şer ittifaklarına karşı, vakit milletin ve ümmetin umudu AK Parti’yi sahiplenme vaktidir” diye konuştu.

BİR VE BERABER OLALIM

Sofuoğlu “Bugüne kadar partimize hizmet edip ahirete göç edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan Başkanlığında bütün teşkilat üyelerimizle birlikte, bugüne kadar partimize emek vermiş, hizmet etmiş, gönül vermiş AK Davanın sahiplerini gönül odamıza AK Parti İl Başkanlığımızda bir ve beraber olmaya davet ediyorum. Atamamızın ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik ve Başkan yardımcılarımızı belirledik. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyor tüm yönetime başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

SOFUOĞLU’NUN YÖNETİM VE İCRA LİSTESİ BELLİ OLDU

Muhammet Taha Ersoy – Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Mehmet Emin Doğan – Teşkilat Başkanı, Özgür Özcam- Seçim İşleri Başkanı, Seymanur Çalıova – Tanıtım ve Medya Başkanı, Şeyma Mirza – Sosyal Politikalar Başkanı, Kadir Karamızrak – Yerel Yönetimler Başkanı, Ömürhan Altınısık – Eko. Mali ve İd. İşler Başkanı, Muhammet Taha Ulusoy – Sivil Top. Ve Halk. İliş. Başkanı, Muhammet Emin Tuğluca –Üniversiteler Başkanı, Osman Berkaycan – AR-GE  ve Eğitim Başkanı, Betül Koç- İnsan Hakları Başkanı, Faruk Çapraz- Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Hüsametin Alan – Bilgi ve İletişim Tek. Başkanı, Emrecan Eroğlu –Yeni Seçim Birim Başkanı, Emre Erkol

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x