Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Zeminler için Kullanılan Baskı Betonu Nedir?

Zeminlerde kullanılan klasik beton kaplama ve klasik kilit taşlı sistemlerin yerini alan, bulunduğu mekana kolayca adapte olan, ortama derinlik kazandıran, desenli kaplama sistemine baskı beton kaplama ismi verilir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zeminlerde kullanılan klasik beton kaplama ve klasik kilit taşlı sistemlerin yerini alan, bulunduğu mekana kolayca adapte olan, ortama derinlik kazandıran, desenli kaplama sistemine baskı beton kaplama ismi verilir. Baskı beton uygulanan ortama ve müşteri tercihine göre geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu sayede iç mekan dış mekan, parklar, bahçeler ve birçok alanda rahatlıkla kullanılır. Ürün aşınmalara karşı mukavemet gösterir. Renk tercihleri de bulunan baskı betonlama sistemi iklim değişikliklerinde, çatlama, dökülme yapmaz. İnsan sağlığına zararlı madde içermediği için kapalı zeminlerde de gönül rahatlığı ile kullanılır.

Bastı Betonu Nerelerde Kullanılır?

Baskı betonları okullar, hastaneler, parklar, bahçeler, terminaller, müzeler, turistik alanlar, özel yaşam alanları, işletmeler, otantik mekanlar, gezinti yolları ve daha birçok alanda kullanım alanda zemin baskı beton kullanılır.

Baskı betonu sadece zeminlere uygulanmaz, yan yüzeylere de uygulanır. Kurumların, kuruluşların, avlu duvarları, tesislerin iç ve dış mekan kaplamalarında, özel yaşam alanlarının duvarlarında, duvar baskı beton uygulaması yapılır. Ayrıca şehirlerin peyzaj düzenlemelerinde dekoratif görüntü kazandırır.

Baskı Betonlarının Avantajları

Baskı betonları bulundukları ortama kolay uyum sağlar. Dekoratif görüntüsü ile görüntü kirliliğini ortadan kaldırır. Bakımı ve temizliği kolaydır. İklim şartları ve sürtünmeye göre muadillerine göre daha fazla mukavemet gösterir. Sağlık açısından herhangi bir zararlı madde barındırmadığı için dış ve iç mekanlarda kullanılır. Yan yüzey uygulamalarında, duvar gövdesini dış etmenlere karşı korur. Uzun ömürlüdür. Uygulama süresi daha kısa olması sebebi ile zamandan tasarruf sağlar.

Baskı Betonu Fiyatları

Baskı betonları uzun ömürlü olması sebebi ile daha uzun süre dayanır ve kendisini kısa sürede amorti eder. Ürün fiyatları uygulama yüzeyine, uygulama alanına ve ürün tercihine göre değişiklik gösterir.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x