Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Şok edici cinayet girişimi

Kız meseli yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti,zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kız meseli yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti,zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Kokulu Sokak’ta meydana gelen dehşet verici olayda, bir kişi sokak ortasında arkadaşını defalarca bıçaklayarak kaçtı. İddiaya göre, E.S., sabah saatlerinde H.Ç.’yi (37) telefonla arayarak buluşma talebinde bulundu. Ancak, buluşma sırasında aralarında çıkan kız meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede şiddete dönüşmesiyle E.S., bıçakla saldırdığı H.Ç.’yi sol göğüs altından, sağ göğüs altından ve sırtından olmak üzere 4 yerinden bıçakladı. Şiddet olayının doruğunda, E.S. son olarak bıçağı H.Ç.’nin sırtına saplayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı H.Ç., elindeki bıçakla bir iş yerine sığındı ve yardım çağırdı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan H.Ç., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. H.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı E.S.’yi kısa sürede takip ederek gözaltına aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x