Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SağlıkYaşam

Anneyle Kızına Sokak Köpekleri Saldırdı

Kırşehir'de, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralanan anne ile kızı, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Yaralanan anne ve kızı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehir’de, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralanan anne ile kızı, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Yaralanan anne ve kızı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı.

ANNE VE KIZININ KORKU DOLU ANLARI

Merkez Kervansaray Mahallesinde bir apartmanın önünde okul servisi bekleyen ilkokul 2. sınıf öğrencisi Hatice A. sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Kızının yardım çığlıklarına koşan anne Sinem A. da saldırıya maruz kaldı. Çevredeki vatandaşların ve esnafın yardımıyla kurtarılan anne ile kızı, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Anne ve kızının saldırıya uğradığı anlar, bir apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

ELİM AYAĞIM KESİLDİ, PERİŞAN OLDUM

Olayın yaşandığı apartmanın altında fırın işleten Çelebi Özçelik, sabah saatlerinde bağırtı duyup dışarı çıktığını belirterek, “Bir köpek çocuğu ısırıyordu. Çocuğun eli yüzü kan içindeydi. Çocuğu bu şekilde görünce elim ayağım kesildi, perişan oldum. Köpeği o anda tekmelemeye başladım. Komşular geldi, müdahale ettik.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x