Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili seçilen Avukat Halil Öztürk, mazbatasını almaya beraberindeki yüzlerce ülküdaşıyla gitti. Öztürk: “vatan, devlet, millet ve bayrak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz.”

MAZBATASINI ALMAYA ÜLKÜDAŞLARIYLA GİTTİ

Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçiminde MHP’den Kırıkkale Milletvekili seçilen Avukat Halil Öztürk, mazbatasını almaya kendisini seçim sürecinde yalnız bırakmayan ülküdaşlarıyla birlikte gitti. Kırıkkale Adliyesi’nde Öztürk’e mazbatasını okul arkadaşı Ağır Ceza Mahkemeleri Başkanı Uğur Köker verdi. Öztürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Köker,  “Değerli meslektaşımıza bu belgeyi vermek için bir aradayız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah utandırmasın.”dedi.

ÜLKÜDAŞLARIMA ARMAĞAN EDİYORUM

Mazbatasını kendisini yalnız bırakmayan ülküdaşlarına armağan eden Halil Öztürk, “Bu bizim için çok önemli bir an. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Ülkücü Hareket’in Kırıkkale’deki yüzünün ve başarısının belgesidir. Bunu ben Kırıkkale’deki on binlerce ülküdaşıma armağan ediyorum. Bu belgeyi il teşkilatım, ilçe teşkilatım, ülküdaşlarım, bize inanan ve gönül veren, yalnız bırakmayanların adına alıyorum. İnşallah meclise alnımızın akıyla girdik alnımızın akıyla çıkacağız. Her zaman söylediğimiz gibi vatan, devlet, millet ve bayrak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
akın
akın
29 Haziran 2018 19:41

hayırlı olsun.AK Partiliyim AK Partiye oy verdim ama sizede çok sevindim.size her kes iyi adam dediler, inşaallah hep böyle anılırsınız.

burak
burak
29 Haziran 2018 17:33

helal olsun vekilim allah yardımcın olsun burak bildik

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x