Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Can, TBMM kaydını yaptırdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TBMM. Seçimlerin ardından 27. Dönem milletvekilleri kayıt yaptırmaya devam ediyor. Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can’da TBMM’ye kaydını yaptıran milletvekilleri arasındaki yerini aldı. Milletvekili Can ayrıca TBMM’de yapılan oda kuralarına katıldı.

 

YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 27. Dönem Milletvekilliği kaydını TBMM’ye yaptırdı. Meclisin deneyimli Milletvekillerinden olan Can, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Can “Türkiye’de siyasi istikrar devam etmektedir. Gerek Kırıkkale ölçeğinde gerekse Türkiye’de yatırımlar devam edecektir. Kırıkkale’de seçim safahatında ne söz verdiysek onları yerine getirmek için gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızın problemlerini çözmeye devam edeceğiz. Yeni dönem Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

 

KURA ÇEKİMİNE KATILDI

Mecliste milletvekillerinin kullanacağı odalar için kura çekimi yapıldı. TBMM Divan Salonu’ndaki kura çekimine, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Hakkı Polat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Bal, partilerin grup müdürleri, temsilcileri, bazı danışmanlar ve diğer yetkililer katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x