Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Son ödeme tarihi ertelendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi “Emlak Vergisinde” son ödeme tarihinin hafta sonu tatiline denk gelmesi nedeniyle son ödeme tarihini 2 Haziran Pazartesi gününe erteledi.
SON TARİH 2 HAZİRAN
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; ”Emlak vergilerinde son ödeme günü 31 Mayıs 2014 tarihi hafta sonu tatili cumartesi gününe denk geldiğinden dolayı yasa gereği 2 Haziran 2014 günü mesai saati sonu 17.00’a kadar devam edecektir. İlgililerin vergi ödemelerini son ödeme gününe bırakmadan yatırmaları gerekmektedir. Vergi borçları gününde ödenmeyen ve geçmişe yönelik çevre temizlik vergisi, emlak vergisi ve ilan reklam vergisi yatırmayan mükellefler ile görüşmeye davet edilmeye başlandı.
ESKİ BORÇLULARA ÇAĞRI
Eski borçlu mükelleflerin vergi ayının sonuna kadar Kırıkkale Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne gelerek ödeme planı vermesi gerekmektedir. Aksi takdirde 6183 sayılı kanunun gereği alacakların tahsili hususun da icra ve takip işlemi başlatılacaktır. Mükellefler cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanın da ödemeleri gerekmektedir. Kırıkkale Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü personeli, yasal çerçevede vergi borcu ödenmesi ya da vergi ödeme planı hakkında vatandaşlarımıza yardımcı olacaktır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu