2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Sorunların Çözüm Önerilerini Dile Getiriyoruz

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Altınışık, “Kırıkkale'nin mevcut sorunlarına dair İYİ Partimizin çözüm önerilerini ve projelerini gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Altınışık, “Kırıkkale’nin mevcut sorunlarına dair İYİ Partimizin çözüm önerilerini ve projelerini gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz” dedi.

ALTINIŞIK VATANDAŞLARI DİNLEDİ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Altınışık, ilçe ve belde ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Altınışık, önceki gün Yenimahalle’de Plevne Caddesi üzerindeki esnaflar ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaş ve esnafların derdini dinleyen Altınışık, İYİ Parti’nin sorunlara yönelik çözümleri konusunda da bilgi verdi.

KURTULUŞ ÜMİDİ

Kırıkkalelilerin umutlarını boşa çıkarmayacağız diyen İYİ Partili aday Altınışık, “Hemşehrilerimizin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Yenimahalle, Plevne Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek Kırıkkale’nin mevcut sorunlarına dair İYİ Partimizin çözüm önerilerini ve projelerini dile getirdik. Bizleri mevcut düzene karşı kurtuluş ümidi olarak gören hemşehrilerimizin umutlarını boşa çıkartmayacağız”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x