Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SOSYAL KONSEY SEVİNDİRDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahipleri ailelere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
YARDIMLARA DEVAM EDİYOR
Kırıkkale´de bulunan ihtiyaç sahipleri için çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Konsey binasında açılan stantta, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı, ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilendi. Konseyde kaydı bulunan 100 aileye giyim ve kırtasiye yardımı verildiğini dile getiren Konsey Başkanı her bayram olduğu gibi bu bayramda ihtiyaç sahiplerine hem giyim hem de kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade etti.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı ise, ailelere yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Saygılı, “Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak ve de onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak istiyoruz. Kurban Bayramı öncesi de 100 aileye gıda ve kırtasiye yardımında bulunduk” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x