Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Soylu’dan iki müjde ve MKE açıklaması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’yi miting için gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mitingde yaptığı açıklamalarda müjdeler verdi ve MKE konusunda önemli bir açıklamada bulundu.

 

MÜJDELER VE MKE AÇIKLAMASI

Miting alanında vatandaşlara hitap eden Bakan Soylu, “Sizlere iki ayrı müjdem var. Birincisi Tugay seviyesinde Jandarma Eğitim Birliği. Tahsisi yapıldı, imzalar atıldı. Bu birlik öyle bildiğiniz birliklerden değil. Uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapabilecek, Kırıkkale’yi dünya markası yapabilecek bir birlik. İkinci olarak da Jandarma Lojistik Üssü” dedi. Üssün Kırıkkale’ye kurulmasının planlandığını söyleyen Soylu, çocuklar için de Bahşılı ilçesinde trafik pisti yapılmakta olduğunu ve kısa sürede açılacağını belirtti. MKE konusunda da açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “MKE bizim can damarımız. İnşallah daha da büyüyerek hizmetine devam edecek. MKE milletimizindir, öyle de kalacak” diyerek, kamuoyundaki özelleştirme veya özerkleştirme iddialarına yanıt vermiş oldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x