Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Söz genel merkezde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti teşkilat temayülünde 783 kişi oy kullandı. Temayül sonuçları rapor halinde genel merkeze gönderildi.
SADECE PARTİ BAYRAKLARI
Çiçek Düğün Salonu’nda yapılan temayül oylaması saat 10.00’da başladı, saat 16.00’da sona erdi. Temayül öncesi ve sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. Salonda sadece parti bayrakları yer aldı. Herhangi bir adayın afişi veya tanıtım broşürüne izin verilmeyen temayülde sandıkların başında il yönetim kurulu üyeleri görev yaptı.
SAAT 16.00’DA SONA ERDİ
İl yönetimi,  kadın ve gençlik kolları yönetimi, il demokrasi ve hakem heyeti, disiplin kurulu, ilçelerde ise kadın ve gençlik kolları yönetimi, belediye meclisi, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri temayülde oy kullandı. Toplam 5 sandığın yer aldığı temayülde oy verme işlemi hızlı bir şekilde gerçekleşti. Listede adı bulunan ve oy kullanmayanlar için saat 16.00’a kadar beklenildi.
184 KİŞİ OY KULLANMADI
AK Parti İl Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre; oy kullanacaklar listesinde 967 kişinin isimi yer alıyordu. Ancak 783 kişinin oy kullandığı ve 184 kişinin ise oy kullanmaya gelmediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre temayüle eski ve mevcut vekiller, eski il başkanlarından ise sadece Mehmet Demir temayül listesinde yer almadı. Temayül sonuçları genel merkeze gönderildi.
GENEL MERKEZDEN KATILIM
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve partililer katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu