GündemKırıkkaleManşetSpor

Spor il temsilcileri Carmine Hotel’de buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yıldızlarıyla Kırıkkale’nin bir numarası olmaya aday gösterilen Carmıne Hotel, İl Spor Dalı Temsilcilerini bir araya getirdi.
 
 
Carmıne Hotel Toplantı Salonu’nda bir araya gelen temsilciler, ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çoğu zaman görüşemediklerini ve sadece spor müsabakalarında bir araya geldiklerini açıklayan temsilciler, Carmıne Hotel’in düzenlediği etkinliğe teşekkür ettiler. Saatler süren sohbette sonunda temsilciler, otelden mutlu bir şekilde ayrıldılar.
 
FARKLI OLACAKLAR
İl Spor Dalı Temsilcilerini otellerinde görmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Carmıne Hotel Müdürü Ayşe Şahin, İl Spor Dalı Temsilcilerinin otellerini kendilerinin gibi görebileceğini söyledi. Kırıkkale’de farklı olmak için çalıştıklarını ifade eden Şahin, bunda da başarılı olduklarını ve başarıya başarı katmak için yeni projelerle Kırıkkale halkının karşılarına çıkacaklarını ifade etti.
 
HER TARAFA YAKIN
Şahin, “Kırıkkale’deki oteller arasına 2015 yılında kapılarını açan Carmıne Hotel  Kırıkkale’de yepyeni bir otel olmanın heyecanını Türkiye’nin her yerinden ağırladığı tüm konuklarıyla paylaşmaktadır. Kırıkkale’nin en işlek caddesinde, merkezde Nüfus Müdürlüğü, Adliye ve baroların hemen yanında,  konumlanan  Carmıne Hotel Otogar ve Üniversite otobüs durağına saniyeler kadar kısa yürüyüş mesafesindedir.”dedi.
 
MÜKEMMEL SEÇİM
Şahin, “Konforlu 85 odası, suit ve kral dairesi, yüksek teknolojiye sahip 100, 200 ve 300 kişilik toplantı salonu ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenlerin Kırıkkale’de konaklaması için mükemmel bir seçimdir. Hotel Carmine Kırıkkale konuklarına, Türk mutfağından seçme yemekler ve uluslararası lezzetlerden oluşan menüye sahip gökyüzündeki şehir manzaralı restoranında  keyfili bir akşam yemeği fırsatı sunmanın yanısıra güler yüzlü ve deneyimli çalışanları ile beklentilerin üzerinde hizmet vermektedir. Bizi tercih etmeniz için nedenler: İdeal Konum Otel’imiz şehir merkezindedir. Yüksek kalitede kişiye özel hizmet sunmaktadır. Seçkin bir ortamda Gurme Mutfağı. Konforlu odaları ve modern dizaynı.”diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu