Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Spor Yönetimi Kongresi Tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen 4. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi başarıyla tamamlandı.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresine tamamlandı.

Kongrede Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Uygurtaş, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyza Meryem Kara, Kırıkkale Üniversitesi Arş. Gör. Rıfat Kerem Gürkan, Arş. Gör. Gizem Karaca ve Arş. Gör. Ege Direnç Erkan sözlü sunumlar yaptı.

Kongrede Rekreasyon alanında En İyi Sözel Bildiri Ödülünü, Rekreasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Rıfat Kerem Gürkan; Spor Yönetimi alanında ise En İyi Sunum Ödülünü Spor Yöneticiliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ege Direnç Erkan kazandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu