Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

STK’lar bizim için önemli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir yandan 17 Aralık tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı kongre ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor, diğer yandan da STK ziyaretlerine devam ediyor.

ZİYARETLERDE BULUNDU
AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nda tatlı bir heyecan yaşanıyor. 17 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı Kongresi için hazırlıklar devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı kongre ile ilgili çalışmalar sürürken, İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir yandan kongre ve Başbakan hazırlığını yapıyor diğer yandan ise STK’ları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Dağdelen, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte önceki gün Memur-Sen Kırıkkale Şubesi ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Zekai Tufan’ı ziyaret etti.

MEMUR SEN ZİYARETİ
Memur Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın ile görüşen Dağdelen, STK’ların kendileri ve toplum için önemini anlattı. AK Parti’nin de STK’lara önem verdiğinden bahseden Dağdelen, Yalçın ve yönetimi ile üyelerini 17 Aralık tarihinde yapılacak olan kongreye davet etti. Dağdelen, “STK’lar toplumun önemli dinamikleridir. Bunun farkında olarak STK’ları gerçekten çok önemsiyoruz. Toplumun nabzını bir bakıma onlar tutuyor” dedi. Yalçın, ise STK’lar olarak toplumsal anlamda hem kendi içlerinde ve hem de toplum içinde toplum yararına çalışmalar üretmeye gayret ettiklerini söyledi ve ziyaretinden ötürü Dağdelen’e teşekkürlerini iletti.

TÜRK METAL ZİYARETİ
Daha sonra Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına bir süre önce getirilen Zekai Tufan’ı ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dağdelen, benzer dilekleri Tufan için de dile getirerek, işçi kesiminin de özellikle üretim sektöründeki öneminden bahsetti. Türk Metal Sendikası’nın da güçlü bir sendika olduğuna vurgu yapan Dağdelen, Tufan ve yönetimi ile üyelerini 17 Aralık kongresine davet etti. Tufan da ziyaretinden ve güzel dileklerinden ötürü Dağdelen’e teşekkür ederek, Türkiye’nin en büyük sendikal kuruluşunun temsilcisi olarak işçi hakları  için mücadele ve çalışma hayatında yer almanın önemini anlattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x