GündemKeskinKırıkkaleManşet

Sucuk ve kıymanın adresi Öz Keskin Kasabı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda hizmete başlayan ve kısa sürede Keskin ve Kırıkkale’de adından söz ettiren Öz Keskin Kasabı bayramda sucuk ve kıyma çekimi için hizmet verecek.
 
HİJYENİK ORTAM
Keskin Şekerciler Sokak’ta geçtiğimiz aylarda hizmete başlayan Öz Keskin Kasabı Bayram boyunca keskinli vatandaşların sucuk ve kıyması çekmek için hazırlıklarını tamamladı Öz keskin Kasabı işletme yetkilileri Harun Çanga ve  Mustafa Kuzugüdenli, yaptıkları açıklamada, “Bayramın ilk gününden itibaren sucuk ve kıyma çekmek için hazırız. Vatandaşlarımız hijyenik ortamda sucuk ve kıymasını yapılacaktır” diye konuştular
 
PASLI VE KASAP DIŞINDA ÇEKİM YAPTIRMAYIN
Vatandaşlara uyarıda bulanan Çanga ve Kuzugüdenli, “ Vatandaşlarımızı paslı ve dışarda çekim yapan kıyma çektirmesinler,  kasaplar dışında  kıyma ve sucuk yaptıran vatandaşlarımız sağlıklarına zarar8 verir. Biz gerekli hazırlıklarımızı tamamladık” şeklinde konuştular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu