ManşetSulakyurt

Sulakyurt Mezunları Buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SULAKYURT MEZUNLARINI BULUŞTURAN ORGANİZASYON
Sulakyurt Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı, ilçede  bir ilki başlatarak, Sulakyurt’ta ilk, orta ve lisede okuyarak, başka şehirlere de yaşamını sürdüren okul mezunlarını yıllardan sonra bir araya getirdi. Sulakyurt mezunları buluşması adıyla gerçekleştirilen organizasyonda, yıllardır görüşemeyen okul mezunları, bir araya gelerek yılların özlemini giderdiler.

Sulakyurt Mezunları Buluştu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDuygulu anlar yaşandı
Sulakyurt Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının işbirliğinde Sulakyurt mezunları buluşması gerçekleştirildi. Sulakyurt Atatürk anıt meydanında yıllardır birbirini görme imkanı bulamayan mezunların bir araya gelmesiyle düzenlenen törende, zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Yöresel kıyafetlerle gösterilerin yapıldığı ve etli pilavın ikram edildiği okul mezunları buluşma gününde, organizasyon hakkında bilgi veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt’lu olan ve memleketlerinden yıllarca ayrı kalan Sulakyurtlular için böyle bir organizasyon yaparak bir araya  gelinmesini istediklerini belirtti. Çeşitli gösteriler ile gün boyu devam eden Buluşma gününde, organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanı Bildik ve Kaymakam Kazez’e plaket verilerek teşekkür edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu