Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

SULAKYURT’A İMAM HATİP

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinin tek imam hatip ortaokulunda bu yıl eğitim öğretime başlanacak.
Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, yaptığı açıklamada, velilerin isteği üzerine Cumhuriyet Ortaokulu binası içinde oluşturulan Sulakyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibarıyla hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
Okulun şimdilik Cumhuriyet Ortaokulu binasının 2 dersliğinde eğitim öğretim vereceğini ifade eden Dağ, “İmam hatip ortaokuluna kayıtlarımız devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çalışmaları ve vatandaşlarımızın isteği üzerine ilçemizde halen hizmete devam eden 8 derslikli Cumhuriyet Ortaokulu hizmet binamızın 2 dersliğini Sulakyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak tahsis ettik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Binamızın tadilat, bakım onarım ve düzenleme ile ilgili küçük çaplı eksikliklerin okulun açılacağı tarihe kadar tamamlanmış olacak.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da ilçede gün geçtikçe okullaşma ve eğitim seviyesini yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x