Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurtlulardan MHP’ye Tam Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili ve 28. Dönem Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale merkezde yaşayan Sulakyurtlularla bir araya geldi.

HABER: TAHİR ERDEM

Sulakyurt’ta düzenlenen toplantıya MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün yanı sıra İl Başkanı Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, partililer ve ilçe halkı katıldı.

Sulakyurtlu vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerimde sandık kapatma sözü alan MHP’li Öztürk, “Türkiye, 3 tarafı denizlerle, 4 tarafı düşmanlarla çevrili bir ülke. Düşmanların en büyük korkusu ise MHP ve Cumhur İttifakı. Bu nedenle 14 Mayıs günü geldiği zaman Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1 oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçiminde 1 oy Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, MHP’ye. İYİ Parti, CHP, HDP bir Cumhurbaşkanı seçmek için bir araya geldiler. Bugünkü CHP, HDP çizgisine kendini dayamış ve rotasını Kandil’e çevirmiş CHP’dir. Bugün CHP içerisindeki ulusalcılar vatansever milliyetçiler dışlanmıştır” diye konuştu.

MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu dile getiren MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, “Bu seçim Türkiye’mizin kaderi için çok önemli. Daha güçlü bir Türkiye için oylarımızı MHP’den, Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmalıyız. Unutmamalıyız ki Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin sigortasıdır” ifadesini kullandı.

Halil Öztürk’ün elinden gelen tüm yardımı yaptığını dile getiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik; “67 yıl sonra biz bir tane milletvekili bulduk. Şimdi bundan sonra bu vekile sahip çıkmalıyız. Vekilimizin yalnız olduğunu asla hissettirmemeliyiz. Çünkü vekilimiz ilçemize ve köylerimize elinden geldiği yardımlar noktasında üzerine düşen her türlü görevi yerine getirdi. Ben vekilimiz Halil Öztürk’ün ölümüne yanındayım. Lütfen sizlerde bu hassasiyetle vekilimizden desteğinizi esirgemeyin” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu