Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Sulakyurt’ta Aşure Birlikteliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında belediye tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

NESİLDEN NESİLE YAŞAYACAK

Sulakyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, burada yaptığı konuşmada, ilçede birlik ve beraberlik adına güzel bir etkinlik düzenlendiğini söyledi. Büyük küçük herkesin bir araya gelerek yıllardır devam eden bu geleneği yaşatmaya çalıştıklarını dile getiren Vural, “Bundan sonra da bu geleneğimiz nesilden nesile aktarılarak devam edecektir. Bu tür etkinlikler, birlik ve dirliğimizi daha da kuvvetlendirmekte, fitne ve fesatlıktan uzak, ayrılık ve gayrılığa düşmeden birlik ve beraberlik vesilesi haline gelerek hem ülkemizdeki hem de İslam dünyasındaki diğer Müslümanlarla birbirimizi sımsıkı kenetlemektedir.” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı İsmail Bildik ise, “Geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan vekilime, başkanlarıma, misafirlerime ve değerli hemşehrilerime teşekkür ederim.”ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x