GündemKırıkkaleManşet

SULAKYURT’TA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurtlu Gani Yüksel, ilçeye bağlı Yeniöz Mahallesi’ndeki baba evinde birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe, Belediye Başkanı İsmail Bildik, kurum müdürleri ve çok sayıda Sulakyurtlu davetli katıldı.

 

GELENEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Bildik, ilçede halkın kaynaşmasına vesile olan birçok adet ve geleneklerin halen devam ettirildiğini söyledi. İlçede yaşayanların komşuluk ilişkilerinin kuvvetli olduğunu belirten Bildik, “Şirin ilçemizde herkes birbirini tanır ve halkımız iyi ve kötü günde birlik ve beraberliğin korunması için tüm etkinliklerde bir araya gelir. Gani Yüksel kardeşimizin düzenlediği yemek programında vatandaşlarımızla bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu geleneklerimize sahip çıktığımızda nesiller boyu devam edecektir” diye konuştu. İlçe halkına yemek ikramında bulunan Gani Yüksel de, “Bugün burada komşularımızla, arkadaşlarımızla ve birlikte olduğumuz çalışanlarımızla büyüklerimizden görüp devam ettirdiğimiz birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldik. Bu beraberliklerimiz büyük küçük herkesin daha çok kaynaşmasını sağlamakla birlikte kişiler arasındaki dostluk bağlarını da daha çok kuvvetlendirmektedir” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu