Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sulakyurt’ta öğrencilere kitap dağıtıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Kaymakamlık tarafından ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yardımcı kitap dağıtıldı.

 

EĞİTİME YAPILAN YATIRIM ÖNEMLİ

Kaymakam Fikret Dağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, ilçedeki ortaokul ve liseleri ziyaret ederek öğrencilere test ve soru bankası kitapları dağıttı. Kaymakam Dağ, ilçede eğitimin daha üst düzeye yükseltilmesi için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Dağ, eğitime yapılan yatırımın önemli yatırımlardan olduğunu ve bu yatırımların da okullara zamanında ulaştırılması gerektiğini belirtti.

 

BİR ADIM DAHA İLERİYE YÜKSELMEKTEYİZ

Dağ, şöyle konuştu: “Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için tüm gayretlerimiz devam etmektedir. Zaman zaman okullara yaptığımız ziyaretlerde olumsuz durumların olmaması için de hassasiyetlerimizi gösteriyoruz. Eğitime verdiğimiz çeşitli destekler sayesinde her geçen gün bir adım daha ileriye yükselmekteyiz. Öğrencilerin farklı eserlerden istifade etmeleri için ortaokul ve lise öğrencilerinin son sınıflarına yönelik kitap dağıtımı yaptık. Önümüzdeki dönemde TEOG, YGS ve LYS sınavlarına girecek olan öğrenciler, dağıttığımız bu ilave kaynaklardan yararlanarak sınavlara hazırlanmış olacaklar” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x