Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’tan Erdoğan’a Yüzde 100 Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 28 Mayıs’taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısında bulundu.

HABER: YELİZ ERDEM 

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den birinci parti çıktı. MHP’li Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en yüksek oy oranı ile destek veren ilçeler arasında bulunduklarını söyledi.

Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir sahada olduklarını dile getiren Başkan Bildik, Erdoğan’ın 21 yıldır milletten aldığı destekle Türkiye’yi adeta şaha kaldırarak, dünya üzerinde hatırı sayılır noktaya ulaştırdığını kaydetti.

Seçimlerin 2’nci tura kalması ile birlikte köy köy gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek isteyen Başkan İsmail Bildik, “Seçimlerin 2. Tura kalmasını milli iradeye saygıyla karşıladık. Milletimizin almış olduğu karar başımızın üstündedir.

Bugün Danacı, Ayvatlı ve Güzelyurt köylerini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlardan Erdoğan’a yüzde 100 destek sözü aldı.

Daha sonara Başkan Bildik Yeşilyazı, Kıyıhalilinceli, Yeşilli, Sofular ve Ağaylı köylerinden de yüzde 90 oy sözü aldı. Sarımbeyli köyünden de yüzde 95 oy sözü alarak Sulakyurt’ta da sandık kapatacaklarının sözünü verdiler.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde ise Danacı, Ayvatlı, Güzelyurt, Yeşilyazı, Kıyıhalilinceli, Sarımbeyli, Sofular ve Ağaylı köylerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) birinci parti olarak çıkmıştı.

Sulakyurt’un bazı köylerinde sandık kapatacaklarının sözünü de veren Başkan İsmail Bildik, “Gece gündüz demeden Sulakyurt ilçemiz ve köylerimizde seçim gününe kadar sıkılmadık el istenmedik oy bırakmayacağız. Ben ilçemizin ve köylerimizin bize verdiği sözleri tutacağına cani gönülden inanıyorum.  28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu