Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSporYahşihan

Sungur’dan öğrencilere spor salonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin en büyük ilçesi olan Yahşihan’ın gelişmesinde en büyük rolü oynayan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, hizmet sektöründe yaptığı çalışmaların yanı sıra eğitim ve spor alanında da yapılan yatırımlara desteğini sürdürüyor. Yatırımlar kapsamında Başkan Sungur, Yenişehir’e açılan spor salonuna büyük yardımlarda bulundu.

 

İSTEKTE BULUNULDU

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçede bulunan eğitim kurumlarının yoğun olmasından dolayı Eğitim öğretime gerek maddi gerekse manevi desteklerini eksik etmiyor. Başkan Ahmet Sungur Yahşihan İlkokulu ziyaretinde Okul müdürü Ümit Şeker‘e okullarına ne gibi desteklerim olabil teklifine karşılık, Müdür Şeker okullarına spor salonu ve spor araç gereçlerinin temini istedi. İsteklerin karşısında desteğini esirgemeyen Başkan Sungur, spor salonun dizaynında ve spor araç gereç malzemesi teğmeninde destekte bulundu.

 

MALZEME DESTEĞİ VERDİ

Spor dersi vermesi için Usta öğretici Nazan Seveni okulun bünyelerine katan okul,  Spor salonu açılışını kalabalık davet eşliğinde Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alan yaptı. Açılışa Yahşihan Şube Müdürü Akif Bulut, Mustafa Özbek, Uğur Böceği Ana okulu Müdürü Büşra Köksal, İlçe Özel İdare Müdürü Cemil Şerbetcioğlu, Nüfus Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, Okul aile birliğinden  Ufuk Yılmaz, Zuhal Meydan İlknur Aksoy, Meslektaşlarına dayanışmayı sergileyen öğretmen Ayça Başer ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Açılış sonrası Spor eğitmeni Nazan seven minik öğrencilere mini spor gösterisi sunu yaptılar. Veliler çocuklarının gösterideki başarılı olmasından çok memnun kalırken Başkan Ahmet Sungur ve Okul Müdürüne teşekkür ettiler.

Haber: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu