Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Süslü Kadınlar Bisiklet Turunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaklaşık 50 kadın, bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ”Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”nda bir araya geldi.

BİSİKLETLERİNİ RENGARENK SÜSLEDİLER

Ülke genelinde bu yıl altıncısı düzenlenen bisiklet turuna rengarenk ve süslenmiş bisikletleriyle katılan kadınlar, Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Bisiklet turunu düzenleyen Münevver Nazan Seven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de bu yıl üçüncüsünü yaptıkları etkinliğe kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE BIRAKMAK İSTİYORUZ

Bunun bir farkındalık eylemi olduğunu ve amaçlarının, bisikleti yaşamın bir parçası haline getirmek ve daha fazla kadının bisiklet kullanmasını sağlamak olduğunu ifade eden Seven, “Ayrıca bisiklete herkesin binebileceğini göstermek istiyoruz. Her şeyden önce gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak istiyoruz. Kırıkkaleli kadınlarımız da bugün ilgi gösterdiler. Yaklaşık 50 kadınımız tura katılıyor.” diye konuştu.

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERDİ

Fevzi Çakmak Caddesi’nden hareket eden kadınlar, Atatürk Bulvarı’ndan geçerek bisiklet turunu Kırıkkale Şehir Parkı’nda tamamladı. Kadınlar, yaklaşık yarım saat süren etkinlikte çevredeki vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

AA

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x