Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Taktirlik belge

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de imam hatip lisesi öğrencilerine, şehitler Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin’in fotoğraflarının basılı olduğu takdir, teşekkür ve onur belgeleri dağıtıldı.

 

UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

Kırıkkale Beşir Atalay Anadolu Lisesi’nde karne dağıtımı töreni düzenlendi. Öğrencilere karneleri verildikten sonra Okul Müdürü İdris Akgül tarafından arkalarında şehitler Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin’in fotoğraflarının basılı olduğu ve üzerinde “Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız.” yazılı takdir, teşekkür ve onur belgesi dağıtıldı. Karnelerini almanın sevinci yaşayan öğrenciler, şehitlerin fotoğraflarının basılı olduğu belgelerle de gururlandı.

 

GURURLANDIM

Öğrencilere başarı belgelerini dağıtan Okul Müdürü Akgül, yaptığı açıklamada, şehitleri unutturmamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir ve İzmir’deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’i törende andıklarını dile getiren Akgül, her platformda her yerde 15 Temmuz’u anlatmaya çalışacaklarını da ifade etti. 9. sınıf öğrencisi İbrahim Samet Karaduman da onur belgesinin arkasında şehitlerin fotoğraflarını gördüğünü ve çok gururlandığını belirtti.

 

BİZLERİN BAŞARISI İÇİN

  1. sınıf öğrencisi Ahmet Faruk Uğurer ise şunları aktardı: “Bugün belge almanın sevinciyle huzur bulduk. Takdir belgemde bir şeye dikkat ettim. Belgemizin arkasına vatanımızı müdafaa ve muhafaza için canı pahasına mücadele eden Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin ağabeylerimizin fotoğraflarının basılı olduğunu gördüm. Bu görüntüden dolayı açıkçası çok mutlu oldum. Bu insanlar bizlerin başarısı için mücadele etmişler. Bizler takdir belgesi alalım, bizler yetişelim diye mücadele etmişler. Bunun bir mesajı olarak görüyorum bu fotoğrafı. Çok sevindim.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x