GündemManşet

Talihsiz kaza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Ajansı Bahşılı Muhabiri Ahmet Yaman, Ankara-Samsun Karayolu, Kayaş mevkiinde alt geçidi kullanmayan ve yaya kırmızı ışığında geçen Ramazan Aplak’a çarptı. Aplak hayatını kaybederken Yaman rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Geçidi kullanmadı, yola fırladı

Ankara’da tinercilerin mesken tuttuğu alt geçidi kullanamadığı için karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Kaza, saat 23.00 sıralarında, Ankara – Samsun karayolu Kayaş mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, işyerinden eve gitmek üzere yola çıkan iki çocuk babası Ramazan Aplak, karşıya geçmek için tinercilerin mesken tuttuğu alt geçidi kullanamadı ve karayolundan karşıya geçmeye karar verdi. Ancak Aplak’ın ikinci hatası ise trafik lambalarını dikkate almamak oldu. Yayalara geçişe kırmızı ışık yanarken birden yola çıkan Aplak’a Ahmet Yaman idaresindeki 71 ES 171 plakalı otomobil çarptı. Ramazan Aplak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kurtarılamadı

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen polis, başka bir kazaya sebep olmamak için önlem aldı. Kaza sonrasında rahatsızlanan otomobil sürücüsü Ahmet Yaman, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Aplak’ın cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaman’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu