Siyaset

Taner Özgün Altındağ’dan Belediye Meclis Üyesi adayı

Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Altındağ Belediye Başkan adayı Ramazan Değerli'nin listesinden Kontenjan Belediye meclis üyesi adayı olarak seçimlere girecek. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Altındağ Belediye Başkan adayı Ramazan Değerli’nin listesinden Kontenjan Belediye meclis üyesi adayı olarak seçimlere girecek.

Bulunduğu her görevde Kırıkkale’yi Ankara’da en iyi şekilde temsil eden Taner Özgün Ankara’da bulunan çok sayıdaki hemşehrilerinin siyasi güçlerinin eksikliği sebebiyle yaşanabilecek sıkıntılara çözüm olmak ve haklarını savunabilecek, zor günlerinde yanlarında bulunup hemşehrilerine destek olabilecek bir siyasetçi olarak ön plana çıkıyor.

TANER ÖZGÜN KİMDİR
1977 yılında Keskin doğumlu olan Özgün ilk orta lise tahsilini Keskin’de tamamladı. Kırıkkale’nin çeşitli takımların da futbol oynayan ve askerliğini İzmir havagücü futbol takımın da tamamladı. Sonrasın da Anakara da kurumsal firmalar da yöneticilik yapan Taner Özgün 2019 yılın da Mansur Yavaş ile beraber Ankara Büyük Şehir Belediyesinde önce EGO spor Genel Kordinatörlüğü,2021 yılında Ego Spor Kulüp başkanlığı ve Bel-pa genel müdür danışmanı olarak görev yaptı.Taner Özgün aynı zaman da 2021 yılın da Bulgaristan da düzenlenen wus-hu Avrupa şampiyonasın da Avrupa birincisi oldu.Halen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi,Askon yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.Lokman Hekim Üniversitesi Antrenörlük Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmek de evli ve iki çocuk babası.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x